fredag 9 augusti 2013

EN ÖGONBLICKSBILD I MORGONREGNET........


Hoppas ni ursäktar den dåliga uppdateringen här, men jag har haft fullt upp med valpar och hundar. Dessutom jobbar jag hela sommaren utan semester och har också försökt njuta lite de dagar som har varit mindre upptagna. Men jag lovar att jag ska publicera alla sparade bilder jag har på valparna fram tills nu, framför allt för er valpköpare, så att ni får se utvecklingen.

Här strilar regnet lite stilla idag, ganska skönt som omväxling mot den hemska värmen. I morse när jag var ute och gjorde rent i valparnas hage och bäddade ordning i deras lilla hus var dom ute i trädgården och lekte. Men så blev det lite mer regn och dom tog sin tillflykt upp på verandan vid deras lilla hus och satt och studerade mig när jag röjde runt. Jag såg inte detta, men min man, som råkade titta ut genom köksfönstret just i samma stund, tog snabbt upp sin kamera och tog en bild.
Det är ju ofta dom där ögonblicksbilderna som blir bäst och den här bilden är ju bara underbar.

Om några timmar ska veterinären besiktiga de små och vaccinera och chip märka. Och under helgen börjar några av valparna åka till sina familjer. Var tog dessa åtta veckor vägen undrar jag. 

2 kommentarer:

  1. Åhh..vilken härlig bild!!!

    Hälsn. från Ola

    SvaraRadera
  2. Så söta!!! / Linda

    SvaraRadera