söndag 11 augusti 2013

LITE TRÅKIGT MEN SAMTIDIGT ROLIGT

Det är alltid med blandade känslor som man kommer till dagen för leverans. Skönt på ett vis för att allt arbete blir lite mindre betungande. Men tråkigt att valparna åker för att det är så kul att ha dom. När man vet att alla valparna har fått väldigt bra nya familjer och det känns i hela magen att det kommer att bli bra, då kan jag trots allt vinka av dom med ett leende och bara önska de nya ägarna lycka till med sina guldklimpar. I helgen har tre av fem lämnat oss för nya äventyr. Av dessa två här på bilden så kommer hannen, som numera heter Morgan, stanna en hel månad extra då hans nya matte och husse åker på långresa. 


Den är baljan är de vuxna hundarnas vattenskål i trädgården och tidigare har valparna inte nått upp för att dricka. Men nu har benen vuxit så pass att nosen når över kanten och det går att ta sig en slurk. Härom dagen var till och med en av dom på väg i för att ta ett bad.


Närstudie av den gula tiken

1 kommentar:

  1. förstår att det också känns lite sorgligt!!! dom är ju så himla fina och goa när dom tultar runt med sina nyfikna ögon för att upptäcka allt nytt i världen!!! önskar lycka till för alla!! margaretamärta

    SvaraRadera