torsdag 26 september 2013

FY OCH USCH OCH TVI..........

................vad man mår illa av den här jäkla röntgenhistorien.
I måndags var det dags för helvetesresan igen alltså (se tidigare inlägg). Och tack och lov för teknikens under, så behöver man inte våndas så värst länge numera. På Albano (och en del andra kliniker) använder man sig idag av det digitala systemet när man röntgar. Nu behöver man inte vänta på att bilder ska framkallas och torka innan man kan titta på dom.  Idag är det bara ett tryck på en knapp och vips så dyker bilden upp på en stor datorskärm i rummet bredvid. Fiffinurligt värre!
Och skulle det vara så att bilden inte blir 100% perfekt, ja då är det bara att göra om det enkelt och smidigt.

Alla uppgifter fylls i på datorn och innan min rumpa har försvunnit ut genom dörren har bilder och uppgifter skickats iväg till Svenska Kennelklubben för avläsning. I går morse låg resultaten inne på SKK Hunddata och jag kunde andas ut.

Under ett halvårs tid har jag röntgat 6 egna hundar ur lite olika familjer och samtliga har varit friska och krya. Det gör att jag funderar lite på det här med statistiken och sannolikheten framöver. För hur stor tur kan man ha? Ska nästa gäng hundar som röntgas verkligen få samma lyckade resultat. Det återstår att se, och det dröjer inte så länge innan jag får veta;)


Guideline's Hit The Hat alias Nova
HD A-B  AD U.A.


Guideline's Mind Your Foot alias Bella
HD A-A  AD U.A.

Nu återstår bara resten. Dvs att hitta någon utställning som är värt namnet och ställa ut dom här damerna för att kunna börja planera vem dom ska gifta sig med. Härliga hundar båda två så förhoppningen inför framtiden känns spännande. 
Och ni får ursäkta att jag inte kunde lägga ut några bilder på flickorna som vuxna. Den fotoansvariga (mannen alltså) har varit strängt upptagen av annat. Och vi måste vara totalt Tip Top båda två, vaknat på rätt sida, solen ska skina och aktiekurserna ska helst ha stigit den dagen, för att en fotosession ska fungera utan att vi slår ihjäl varandra eller lägger gift i kaffet;)

Förhoppningsvis kommer det en sådan dag så småningom.

2 kommentarer:

  1. Ännu en underhållande läsning!!!!! Grattis till rtg svaren!!! MargaretaMärta

    SvaraRadera
  2. Härligt att kunna underhålla MargaretaMärta så enkelt.

    SvaraRadera