lördag 4 augusti 2012

Ursäkta......................


Förlåt om ni har fått vara utan uppdateringar här på bloggen. Tyvärr har dygnet bara 24 timmar och den senaste tiden har jag använt minst 25 varje dag. Så med andra ord har det har inte blivit någon tid över till fotograferande eller bloggande.
Alla valparna mår utmärkt. Växer och utvecklas i rasande takt. Numera ingår språngmarscher i trädgården flera gånger om dagen. Det är full rush en timme och nästa sekund jag tittar till dom, är det någon som har tryckt på Av-knappen och dom har ramlat ihop i en hög i gräset och snarkar och sover.
Personligheterna börjar kanske visa sig lite mer nu, men det är ingen som utmärker sig speciellt, mer än Lilleman då, som är en gosse för sig. Han var lite mindre när han föddes och är fortfarande aningen mindre, men ack så charmig. Och han är den enda som har fått ett eget namn och lyssnar till just namnet Lilleman. Ropar jag så kommer han som ett skott. Tuff och kavat, säker på sig själv och tar man upp honom i famnen så kan han somna omedelbart och njuta av att bli buren ett tag.

Idag har Susanne varit på besök, ägaren till valparnas pappa Olle. Så vi har fotograferat och studerat och haft upp valparna på bord för att gå igenom dom. Det kommer nog lite bilder här så småningom, den enda jag har hunnit ta fram just nu är en liten huvudbild på en av gossarna.
Imorgon blir det nog dags för lite filmvisning om vädret tillåter. Så kika gärna in igen ganska snart.

1 kommentar:

  1. lita på att det blir en titt!!!!
    märtamargareta

    SvaraRadera